Μπάχαλο με το e-justice - Στον...γύψο η δικαιοσύνη

Μπάχαλο με το e-justice - Στον...γύψο η δικαιοσύνη

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν ενώπιον της επιτροπής νομικών της βουλής, η οποία εξετάζει μεταξύ άλλων το σοβαρό ζήτημα που προέκυψε με την κατάρρευση του συστήματος e-justice, πριν καλά καλά λειτουργήσει.

Έξω από τη βουλή βρίσκεται ο παγκύπριος δικηγορικός σύλλογος ο οποίος διαμαρτύρεται για μια σειρά προβλημάτων που  προκύπτουν λόγω της κατάρρευσης του συστήματος.

Εκτός από το γεγονός ότι ο φορολογούμενος πολίτης πλήρωσε ένα σύστημα, το οποίο κατέρρευσε με το "καλημέρα", σοβαρό ζήτημα προκύπτει και με θέματα προσωπικών δεδομένων.

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΑΚΕΛ Ανδρέα Πασιουρτίδη, ο οποίος κατήγγειλε εντός της βουλής ότι ενώ προσκλήθηκε στην επιτροπή εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας, δεν εμφανίστηκε, μετά από "κρατική παρέμβαση".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE