Μπάχαλο με το e-justice - Στον...γύψο η δικαιοσύνη

Μπάχαλο με το e-justice - Στον...γύψο η δικαιοσύνη

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν ενώπιον της επιτροπής νομικών της βουλής, η οποία εξετάζει μεταξύ άλλων το σοβαρό ζήτημα που προέκυψε με την κατάρρευση του συστήματος e-justice, πριν καλά καλά λειτουργήσει.

Έξω από τη βουλή βρίσκεται ο παγκύπριος δικηγορικός σύλλογος ο οποίος διαμαρτύρεται για μια σειρά προβλημάτων που  προκύπτουν λόγω της κατάρρευσης του συστήματος.

Εκτός από το γεγονός ότι ο φορολογούμενος πολίτης πλήρωσε ένα σύστημα, το οποίο κατέρρευσε με το "καλημέρα", σοβαρό ζήτημα προκύπτει και με θέματα προσωπικών δεδομένων.

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΑΚΕΛ Ανδρέα Πασιουρτίδη, ο οποίος κατήγγειλε εντός της βουλής ότι ενώ προσκλήθηκε στην επιτροπή εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας, δεν εμφανίστηκε, μετά από "κρατική παρέμβαση".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

​Ρουκετοπόλεμος το βράδυ της Πέμπτης. Από τη μία το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο και από την άλλη το Ιράν ρίχνει πυραύλους με βομβίδια. Παράλληλα, σημειώθηκαν εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι. Την Παρασκευή πάντως περιμένουμε ενισχύσεις στην αεράμυνα της Κύπρου από τη Βρετανία. Αναμένονται και οι φρεγάτες από Γαλλία και Ισπανία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE