Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη σε 21χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το δικαστήριο επίσης επέβαλε στον 21χρονο έξι βαθμούς ποινής καθώς και στέρηση της άδειας οδηγού για περίοδο έξι μηνών, η οποία αρχίζει μετά την αποφυλάκισή του.  

Ο 21χρονος είχε ανακοπεί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων και εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.

BEST OF TOTHEMAONLINE