Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη σε 21χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το δικαστήριο επίσης επέβαλε στον 21χρονο έξι βαθμούς ποινής καθώς και στέρηση της άδειας οδηγού για περίοδο έξι μηνών, η οποία αρχίζει μετά την αποφυλάκισή του.  

Ο 21χρονος είχε ανακοπεί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων και εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE