Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη σε 21χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το δικαστήριο επίσης επέβαλε στον 21χρονο έξι βαθμούς ποινής καθώς και στέρηση της άδειας οδηγού για περίοδο έξι μηνών, η οποία αρχίζει μετά την αποφυλάκισή του.  

Ο 21χρονος είχε ανακοπεί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων και εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE