Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη σε 21χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το δικαστήριο επίσης επέβαλε στον 21χρονο έξι βαθμούς ποινής καθώς και στέρηση της άδειας οδηγού για περίοδο έξι μηνών, η οποία αρχίζει μετά την αποφυλάκισή του.  

Ο 21χρονος είχε ανακοπεί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων και εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE