Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη σε 21χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το δικαστήριο επίσης επέβαλε στον 21χρονο έξι βαθμούς ποινής καθώς και στέρηση της άδειας οδηγού για περίοδο έξι μηνών, η οποία αρχίζει μετά την αποφυλάκισή του.  

Ο 21χρονος είχε ανακοπεί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων και εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE