Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή του 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη σε 21χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το δικαστήριο επίσης επέβαλε στον 21χρονο έξι βαθμούς ποινής καθώς και στέρηση της άδειας οδηγού για περίοδο έξι μηνών, η οποία αρχίζει μετά την αποφυλάκισή του.  

Ο 21χρονος είχε ανακοπεί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την πρόληψη των τροχαίων και εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη των τροχαίων συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE