ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Νέα κακοκαιρία θα χτυπήσει το βράδυ – Ενδεχόμενο για χαλάζι - Πέφτει χιόνι στο Τρόοδος

Καιρός: Νέα κακοκαιρία θα χτυπήσει το βράδυ – Ενδεχόμενο για χαλάζι - Πέφτει χιόνι στο Τρόοδος

Σύστημα χαμηλής πίεσης με κέντρο βορειοδυτικά του νησιού, θα επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή από απόψε, ενώ από αύριο απόγευμα, αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια και μέχρι αργά το πρωί και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού. Σε καταιγίδα, είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και αργότερα και στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Τοπικά στο ανατολικό μισό του νησιού, ενδέχεται αρχικά, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα, είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Από το απόγευμα και μετά, αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 Μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ, ενώ το απόγευμα θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι ταραγμένη, ενώ στα νότια και στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στις παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά, παροδικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ στα δυτικά, αρχικά θα είναι ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά, είναι πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Κυριακή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά και αργότερα τοπικά και στα χαμηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί παροδικά χιονόπτωση.

Τη Δευτέρα αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά και τοπικά στα χαμηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, ενώ μέχρι τη Δευτέρα, θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να βρεθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top