Επίθεση σε 26χρονο: Νέα πρόσωπα ψάχνει η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Επίθεση σε 26χρονο: Νέα πρόσωπα ψάχνει η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, τα οποία αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η επίθεση διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου 2024, στη Λεμεσό, όταν 26χρονος, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει διπλό κάταγμα κάτω γνάθου και κρατήθηκε για νοσηλεία. Για την ίδια υπόθεση εξακολουθούν να αναζητούνται άλλα 8 πρόσωπα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE