Σύσκεψη Τατάρ με πολιτικούς αρχηγούς ενόψει καθόδου Ολγκίν

Σύσκεψη Τατάρ με πολιτικούς αρχηγούς ενόψει καθόδου Ολγκίν

Διαβούλευση με τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα είχε ο Ερσίν Τατάρ χθες το απόγευμα ενόψει της καθόδου της Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άγκελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, στην σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Τ/κ ηγέτη, συμμετείχαν οι αρχηγοί των κομμάτων που βρίσκονται στη «βουλή», Ουνάλ Ουστέλ για το ΚΕΕ, Φικρί Ατάογλου για το ΔΚ, Ερχάν Αρικλί για το ΚΑ και Τουφάν Ερχιουρμάν για το ΡΤΚ.

Παρών ήταν επίσης ο «υπεξ», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο ειδικός εκπρόσωπος του κ. Τατάρ στις συνομιλίες, Γκιουνές Ονάρ και η συντονίστρια των Τεχνικών Επιτροπών, Οζλέμ Ιντζέ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE