Σύσκεψη Τατάρ με πολιτικούς αρχηγούς ενόψει καθόδου Ολγκίν

Σύσκεψη Τατάρ με πολιτικούς αρχηγούς ενόψει καθόδου Ολγκίν

Διαβούλευση με τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα είχε ο Ερσίν Τατάρ χθες το απόγευμα ενόψει της καθόδου της Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άγκελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, στην σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Τ/κ ηγέτη, συμμετείχαν οι αρχηγοί των κομμάτων που βρίσκονται στη «βουλή», Ουνάλ Ουστέλ για το ΚΕΕ, Φικρί Ατάογλου για το ΔΚ, Ερχάν Αρικλί για το ΚΑ και Τουφάν Ερχιουρμάν για το ΡΤΚ.

Παρών ήταν επίσης ο «υπεξ», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο ειδικός εκπρόσωπος του κ. Τατάρ στις συνομιλίες, Γκιουνές Ονάρ και η συντονίστρια των Τεχνικών Επιτροπών, Οζλέμ Ιντζέ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE