Στο κελί δύο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων - Έκλεψαν από γραφείο τελετών μέχρι και νεκροφόρα

Στο κελί δύο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων - Έκλεψαν από γραφείο τελετών μέχρι και νεκροφόρα

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί οι συλληφθέντες για υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν στη Λεμεσό. Οι ύποπτοι φέρονται από την Αστυνομία να απέσπασαν περιουσία πέραν των διακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Οι δύο, ηλικίας 33 και 36 ετών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα μετά που εναντίον τους εξασφαλίστηκε επιστημονική μαρτυρία ότι ενέχονται σε διαρρήξεις και κλοποές που σημειώθηκαν μεταξύ 15 Φεβρουαρίου με 4 Ιουνίου 2023, στη Λεμεσό. Μια εξ αυτών αφορούσε τη διάρρηξη γραφείου τελετών και κλοπή, μεταξύ άλλων μιας νεκροφόρας.

Οι ύποπτοι φέρονται από την Αστυνομία να έχουν αποσπάσει περιουσία που ξεπερνά σε αξία τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι ύποπτοι να σχετίζονται και με άλλες διαρρήξεις στην πόλη και την επαρχία.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE