Στο κελί δύο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων - Έκλεψαν από γραφείο τελετών μέχρι και νεκροφόρα

Στο κελί δύο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων - Έκλεψαν από γραφείο τελετών μέχρι και νεκροφόρα

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί οι συλληφθέντες για υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν στη Λεμεσό. Οι ύποπτοι φέρονται από την Αστυνομία να απέσπασαν περιουσία πέραν των διακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Οι δύο, ηλικίας 33 και 36 ετών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα μετά που εναντίον τους εξασφαλίστηκε επιστημονική μαρτυρία ότι ενέχονται σε διαρρήξεις και κλοποές που σημειώθηκαν μεταξύ 15 Φεβρουαρίου με 4 Ιουνίου 2023, στη Λεμεσό. Μια εξ αυτών αφορούσε τη διάρρηξη γραφείου τελετών και κλοπή, μεταξύ άλλων μιας νεκροφόρας.

Οι ύποπτοι φέρονται από την Αστυνομία να έχουν αποσπάσει περιουσία που ξεπερνά σε αξία τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι ύποπτοι να σχετίζονται και με άλλες διαρρήξεις στην πόλη και την επαρχία.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE