ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάφος: Mαθητής βρήκε 9.700 ευρώ σε αποχωρητήριο καφετέριας, τα παρέδωσε και τον βραβεύουν!

Πάφος: Mαθητής βρήκε 9.700 ευρώ σε αποχωρητήριο καφετέριας, τα παρέδωσε και τον βραβεύουν!

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου Νεόφυτος Παπαμιλτιάδους ανέφερε πως οι βραβεύσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τον Φιλοαστυνομικό Σύνδεσμο Περιφέρειας Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας και με τη διεύθυνση του λυκείου « Αγίου Χαραλάμπους» Έμπας, υπό τον διευθυντή κ. Αλέκο Θεμιστοκλέους.

Φέτος ανέφερε, θα βραβευτούν τρία πρόσωπα. Πρόκειται για τον τελειόφοιτο μαθητή του Λυκείου « Αγίου Χαραλάμπους» Έμπας Τζόσουα – Ιάκωβο Ιωακείμ από την Πέγεια, ο οποίος στις 3 Σεπτεμβρίου του 2015 βρήκε και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 9.700 ευρώ στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα ο νεαρός εντόπισε ένα τσαντάκι στο αποχωρητήριο καφετέριας που όπως αργότερα διαπίστωσε περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.700 ευρώ. Ο μαθητής χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσε τον χαρτοφύλακα στον υπεύθυνο καταστήματος και τον ενημέρωσε για τα χρήματα, ο οποίος στη συνέχεια εντόπισε τον ιδιοκτήτη.

Τον Μάριο Λουκά μηχανοδηγό από την Γεροσκήπου, ο οποίος στις 30 Μαΐου του 2015  βρήκε και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ και 2.000 Ρούβλια στην Αστυνομία.

Η τρίτη βράβευση συνέχισε, θα γίνει στον Μάριο Σταύρου Ανδρέου από τη Πάφο, ο οποίος στις 8 Μαρτίου του 2015 μόλις αντιλήφθηκε ηλικιωμένο να παρενοχλεί ανήλικο κορίτσι, τον καταδίωξε και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ακολούθως τον συνέλαβε. Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος καταδικάστηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο σε επταετή φυλάκιση. 

Ο κ. Παπαμιλτιάδους ανέφερε πως ο κυριότερος στόχος και φιλοδοξία του Συνδέσμου είναι “ να υποβοηθήσουμε την Αστυνομία για υποδειγματικότερη πολιτισμένη συμπεριφορά, αποτελεσματικότερη πρόληψη, καταστολή και εξιχνίαση του εγκλήματος, γρηγορότερη εξάλειψη των ναρκωτικών και μείωση των δυστυχημάτων”.

Επίσης, στοχεύουμε συνέχισε, στην περισσότερη εκτίμηση της Αστυνομίας από την νεολαία μας και  στην αποδοτικότερη συνεργασία της με το κοινό.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει αύριο στις 09:30 μετά τον καθιερωμένο αγιασμό έναρξης των μαθημάτων στο Λύκειο « Αγίου Χαραλάμπους» Έμπας, από τον Θεοφιλέστατο Χωροεπίσκοπο Αρσινόης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top