Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε παιδάκι - Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός

Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε παιδάκι - Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λευκωσία, όπου τραυματίστηκε παιδάκι.

Συγκεκριμένα, γγύρω στη 1.00 το μεσημέρι, στην περιοχή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παιδί που περπατούσε χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου συνέχισε την πορεία του.

Το παιδί το μετέφερε ο πατέρας του στο Νοσοκομείο, όπου τυγχάνει ιατρικών εξετάσεων και περίθαλψης.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και για συλλογή πληροφοριών, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE