Σάμος: Νέος σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε το νησί – Στα 13,3 χλμ. το εστιακό βάθος

Σάμος: Νέος σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε το νησί – Στα 13,3 χλμ. το εστιακό βάθος

Nέος σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (27/01), στα ανοιχτά της Σάμου αναστατώνοντας τους κατοίκους μετά τον πρωινό σεισμό των 4,6 Ρίχτερ μεταξύ Σάμου και Τουρκίας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικ;ό Ινστιτούτο, ο σεισμός που αναθεωρήθηκε προς τα πάνω έγινε στις 13:54 και το επίκεντρό του εντοπίστηκε 26 χιλιόμετρα βόρεια-βορειανατολικά του Βαθέος Σάμου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE