Σάμος: Νέος σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε το νησί – Στα 13,3 χλμ. το εστιακό βάθος

Σάμος: Νέος σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε το νησί – Στα 13,3 χλμ. το εστιακό βάθος

Nέος σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (27/01), στα ανοιχτά της Σάμου αναστατώνοντας τους κατοίκους μετά τον πρωινό σεισμό των 4,6 Ρίχτερ μεταξύ Σάμου και Τουρκίας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικ;ό Ινστιτούτο, ο σεισμός που αναθεωρήθηκε προς τα πάνω έγινε στις 13:54 και το επίκεντρό του εντοπίστηκε 26 χιλιόμετρα βόρεια-βορειανατολικά του Βαθέος Σάμου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.