Σάμος: Νέος σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε το νησί – Στα 13,3 χλμ. το εστιακό βάθος

Σάμος: Νέος σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε το νησί – Στα 13,3 χλμ. το εστιακό βάθος

Nέος σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (27/01), στα ανοιχτά της Σάμου αναστατώνοντας τους κατοίκους μετά τον πρωινό σεισμό των 4,6 Ρίχτερ μεταξύ Σάμου και Τουρκίας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικ;ό Ινστιτούτο, ο σεισμός που αναθεωρήθηκε προς τα πάνω έγινε στις 13:54 και το επίκεντρό του εντοπίστηκε 26 χιλιόμετρα βόρεια-βορειανατολικά του Βαθέος Σάμου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE