LIKE ONLINE

Πέντε συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις μια κακή ημέρα σε καλή

Πέντε συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις μια κακή ημέρα σε καλή

Αν έχεις ένα ακόμη ζόρικο πρωινό, πάρα βαθιά ανάσα και πάμε να δούμε μαζί τι μπορείς να κάνεις

Δεν θέλει και πολύ να πάει κάτι λάθος. Λίγο η πίεση του χρόνου, η κίνηση, οι αναποδιές, κάνουν την καθημερινότητα λιγότερο ευχάριστη και πολύ κουραστική. Και επειδή όλες οι ημέρες δεν είναι ίδιες, όπως επίσης και οι αντοχές, πριν τα παρατήσεις και πριν τα νεύρα σου αγγίξουν «κόκκινο», πάμε να δούμε μερικές απλές τακτικές που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις μια κακή ημέρα, σε έστω και λίγο καλύτερη.

Βάλε μουσική

Μη παραμελείς τη δύναμη της μουσικής, η οποία έχει κυριολεκτικά τη δύναμη να μετατρέψει την ψυχολογία σου. Τα αγαπημένα σου κομμάτια σε τέτοιες ημέρες μπορούν να γίνουν πηγή ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Μπορεί να χαλαρώσει το μυαλό, να ενεργοποιήσει το σώμα και να βοηθήσει στην διαχείριση της κακής ψυχολογίας. Οι μουσικοί τόνοι και οι στίχοι θα αλλάξουν και θα βελτιώσουν την διάθεσή σου δίνοντάς σου δύναμη για την ημέρα που έχεις μπροστά σου.

Εξέφρασε/ επικοινώνησε αυτό που έχει πάει λάθος

Όσο περισσότερο συσσωρεύεις ανείπωτα λόγια και συναισθήματα, τόσο καταπιέζεσαι και ζορίζεις τον εαυτό σου. Πόσο μάλλον αν ανήκεις στους ανθρώπους που δεν εκφράζονται εύκολα, προσπάθησε με τον σωστό τρόπο να επικοινωνείς σωστά αυτά που σε ενοχλούν και να μην τα κρατάς μέσα σου. Όχι απλά το πρόβλημα θα φύγει από την μέση, αλλά θα μπορείς να το γνωστοποιήσεις και να το λύσεις καλύτερα και πιο γρήγορα.

Κάνε ένα διάλειμμα για καθαρό αέρα

Μια κούπα καφέ και καθαρός αέρας μπορούν να σου χαρίσουν λίγα λεπτά ηρεμίας και αναζωογόνησης. Για τις στιγμές που νιώθεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς ορισμένες καταστάσεις της ημέρας σου, κάνε ένα διάλειμμα και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να απολαύσει λίγα και μόνο λεπτά ηρεμίας. Θα επιστρέψεις πολύ καλύτερα.

Απόλαυσε το αγαπημένο σου ρόφημα ή γεύμα

Το να κάνεις λίγο παραπάνω spoil στον εαυτό σου τις κακές ημέρες, είναι κάτι που χρειάζεσαι. Για τις δύσκολες ημέρες δείξε παραπάνω αγάπη σε σένα μέσα από απλές κινήσεις. Παράγγειλε το αγαπημένο σου γεύμα, πήγαινε για ένα μασάζ, απόλαυσε κάτι ξέρεις ότι σου αρέσει και σου δημιουργεί οικειότητα.

Άναψε ένα αρωματικό κερί

Στα πιο πρακτικά, το άρωμα δημιουργεί συναίσθημα και σίγουρα μπορεί να επιδράσει θετικά και στην ψυχολογία σου. Είτε έχεις μαζί σου το άρωμα σου, είτε έχεις επιλέξει για το γραφείο σου ένα αρωματικό κερί, άναψε το και απόλαυσε τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί όπως επίσης και τα αρώματα για μια πιο χαλαρωτική ημέρα.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top