Γαλλία - Συναγερμός στο Μουσείο του Λούβρου: Ακτιβίστριες πέταξαν ντοματόσουπα στη Μόνα Λίζα

Γαλλία - Συναγερμός στο Μουσείο του Λούβρου: Ακτιβίστριες πέταξαν ντοματόσουπα στη Μόνα Λίζα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, καθώς δύο νεαρές γυναίκες πέταξαν ντοματόσουπα σε έναν από τους πιο διάσημους πίνακες στον κόσμο, τη Μόνα Λίζα.

Οι γυναίκες που αυτοχαρακτηρίζονται ακτιβίστριες μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης φώναξαν μετά την ενέργειά τους: «Τι είναι πιο σημαντικό; Η τέχνη ή το δικαίωμα στην υγιεινή και βιώσιμη τροφή; Το αγροτικό μας σύστημα είναι άρρωστο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE