Γαλλία - Συναγερμός στο Μουσείο του Λούβρου: Ακτιβίστριες πέταξαν ντοματόσουπα στη Μόνα Λίζα

Γαλλία - Συναγερμός στο Μουσείο του Λούβρου: Ακτιβίστριες πέταξαν ντοματόσουπα στη Μόνα Λίζα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, καθώς δύο νεαρές γυναίκες πέταξαν ντοματόσουπα σε έναν από τους πιο διάσημους πίνακες στον κόσμο, τη Μόνα Λίζα.

Οι γυναίκες που αυτοχαρακτηρίζονται ακτιβίστριες μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης φώναξαν μετά την ενέργειά τους: «Τι είναι πιο σημαντικό; Η τέχνη ή το δικαίωμα στην υγιεινή και βιώσιμη τροφή; Το αγροτικό μας σύστημα είναι άρρωστο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE