Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ: Από τη ψεύτικη μύτη του Κούπερ στη «Σιδηρά Κυρία του Ισραήλ» της Μίρεν

Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ: Από τη ψεύτικη μύτη του Κούπερ στη «Σιδηρά Κυρία του Ισραήλ» της Μίρεν

Οι φετινές υποψηφιότητες της κατηγορίας έχουν φυλετικές αντιδράσεις, τραγικές ιστορίες, αμφιλεγόμενα προσθετικά και ιστορικά πρόσωπα

Οι υποψηφιότητες των 96 βραβείων Όσκαρ ανακοινώθηκαν προ ολίγων ημερών εν αναμονή της μεγάλης βραδιάς τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου, όπου και θα τιμηθούν οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς στις έκαστες κατηγορίες τους.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE