ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διέσωσαν σκυλάκι στην περιοχή Αγίου Δομετίου - Δείτε βίντεο

Διέσωσαν σκυλάκι στην περιοχή Αγίου Δομετίου - Δείτε βίντεο

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου στο κάλεσμα της συντονίστριας της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Ανθής Μουζούρη, για τη διάσωση σκύλου, σήμερα Κυριακή (28/01), στην περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Μετά τη διάσωση η συντονίστρια της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος ευχαρίστησε άπαντες που βοήθησαν στην επιτυχημένη διάσωση.

Σε δηλώσεις της η κ. Μουζούρη τόνισε ότι μετά από επικοινωνία που είχε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου για να συνδράμουν στην διάσωση του σκύλου, η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποτελεσματική. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Πυροσβεστική Υπηρεσία δείχνει την ευαισθησία της προς τα ζώα και κάνει τα πάντα στην προσπάθεια διάσωσης τους, καθώς πρόκειται για ζωντανά όντα με ψυχή. Η κα. Μουζούρη εξέφρασε τις ευχαριστίες και προς την Αστυνομία Κύπρου, η οποία βοήθησε στον εντοπισμό του σκύλου, καθώς προς όλους τους εθελοντές που αμέσως προσέτρεξαν για να βοηθήσουν.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top