Την είδε... Σουμάχερ 28χρονος - «Πετούσε» με 196 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Την είδε... Σουμάχερ 28χρονος - «Πετούσε» με 196 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Νεαρός ηλικίας 28 ετών φέρεται οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού με ταχύτητα 196 χιλιομέτρων και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου.

Σε ανάρτηση της στην πλατφόρμα «Χ» η Αστυνομία αναφέρει ότι «νεαρός ηλικίας 28 ετών, οδηγούσε γύρω στις 11.20 το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 196 χιλιομέτρων».

Προστίθεται ότι «ο νεαρός οδηγούσε το όχημα του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την Καλαβασό και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.