Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Στη σύλληψη ενός ατόμου που συνδέεται με την ένοπλη επίθεση με έναν νεκρό στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία προχώρησαν οι ομάδες της Αντιτρομοκρατικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα για την ταυτότητα του ατόμου.

Η επίθεση έγινε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας, όταν δύο κουκουλορόφοι εισέβαλαν στις 11:40 π.μ. και άρχισαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, ενώ οι αρχές άρχισαν να εργάζονται για τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE