Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Στη σύλληψη ενός ατόμου που συνδέεται με την ένοπλη επίθεση με έναν νεκρό στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία προχώρησαν οι ομάδες της Αντιτρομοκρατικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα για την ταυτότητα του ατόμου.

Η επίθεση έγινε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας, όταν δύο κουκουλορόφοι εισέβαλαν στις 11:40 π.μ. και άρχισαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, ενώ οι αρχές άρχισαν να εργάζονται για τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE