Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Στη σύλληψη ενός ατόμου που συνδέεται με την ένοπλη επίθεση με έναν νεκρό στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία προχώρησαν οι ομάδες της Αντιτρομοκρατικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα για την ταυτότητα του ατόμου.

Η επίθεση έγινε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας, όταν δύο κουκουλορόφοι εισέβαλαν στις 11:40 π.μ. και άρχισαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, ενώ οι αρχές άρχισαν να εργάζονται για τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE