Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Στη σύλληψη ενός ατόμου που συνδέεται με την ένοπλη επίθεση με έναν νεκρό στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία προχώρησαν οι ομάδες της Αντιτρομοκρατικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα για την ταυτότητα του ατόμου.

Η επίθεση έγινε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας, όταν δύο κουκουλορόφοι εισέβαλαν στις 11:40 π.μ. και άρχισαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, ενώ οι αρχές άρχισαν να εργάζονται για τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE