Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ένα άτομο για την ένοπλη επίθεση σε καθολική εκκλησία

Στη σύλληψη ενός ατόμου που συνδέεται με την ένοπλη επίθεση με έναν νεκρό στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία προχώρησαν οι ομάδες της Αντιτρομοκρατικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα για την ταυτότητα του ατόμου.

Η επίθεση έγινε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας, όταν δύο κουκουλορόφοι εισέβαλαν στις 11:40 π.μ. και άρχισαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, ενώ οι αρχές άρχισαν να εργάζονται για τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE