«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

Υπέκυψε τελικά ο 57χρονος από την Συρία που τραυματίστηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Χθες (28/1) το βράδυ ο 57χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εργαζόταν σε μεγάλο εργοτάξιο, ενώ από τις έρευνες φαίνεται πώς ήταν μόνος του στο σημείο, κάτι το οποίο έκανε ακόμη πιο δύσκολη την έρευνα των Αρχών ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του τραυματισμού του.

Δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία ίσως να έπεσε από κάποιο ύψος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE