«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

Υπέκυψε τελικά ο 57χρονος από την Συρία που τραυματίστηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Χθες (28/1) το βράδυ ο 57χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εργαζόταν σε μεγάλο εργοτάξιο, ενώ από τις έρευνες φαίνεται πώς ήταν μόνος του στο σημείο, κάτι το οποίο έκανε ακόμη πιο δύσκολη την έρευνα των Αρχών ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του τραυματισμού του.

Δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία ίσως να έπεσε από κάποιο ύψος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE