«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

Υπέκυψε τελικά ο 57χρονος από την Συρία που τραυματίστηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Χθες (28/1) το βράδυ ο 57χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εργαζόταν σε μεγάλο εργοτάξιο, ενώ από τις έρευνες φαίνεται πώς ήταν μόνος του στο σημείο, κάτι το οποίο έκανε ακόμη πιο δύσκολη την έρευνα των Αρχών ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του τραυματισμού του.

Δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία ίσως να έπεσε από κάποιο ύψος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE