«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

«Έσβησε» 57χρονος τέσσερις μήνες μετά από εργατικό ατύχημα

Υπέκυψε τελικά ο 57χρονος από την Συρία που τραυματίστηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Χθες (28/1) το βράδυ ο 57χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εργαζόταν σε μεγάλο εργοτάξιο, ενώ από τις έρευνες φαίνεται πώς ήταν μόνος του στο σημείο, κάτι το οποίο έκανε ακόμη πιο δύσκολη την έρευνα των Αρχών ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του τραυματισμού του.

Δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία ίσως να έπεσε από κάποιο ύψος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE