Συνελήφθη 27χρονος τράπερ για αρπαγή και ξυλοδαρμό μουσικού

Συνελήφθη 27χρονος τράπερ για αρπαγή και ξυλοδαρμό μουσικού

Για αρπαγή, ξυλοδαρμό, εκβίαση και εμπρησμό με μολότοφ συνελήφθη γνωστός τράπερ ο οποίος αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Νέα σοβαρή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 27χρονο τράπερ αποκαλύπτει το newsit.gr. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο γνωστός τράπερ για λόγους αντιζηλίας άρπαξε και οδήγησε στον Υμηττό έναν 20χρονο μουσικό, στη συνέχεια τον χτύπησε, του έκαψε τα μηχανάκια με βόμβα μολότοφ και του ζητούσε 20.000 ευρώ.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE