Χάθηκαν τα ίχνη δυο 17χρονων - Φωτογραφία τους στη δημοσιότητα

Χάθηκαν τα ίχνη δυο 17χρονων - Φωτογραφία τους στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό δυο 17χρονων.

Πρόκειται για τον AHMED HAYBE BILE, 17ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από τις 27/1/2023, από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.


Ο 17χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ περίπου με μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Οπως επίσης χάθηκαν τα ίχνη και του FARHAN ABDIRAHMAN, 17ετών, από τη Σομαλία,  ο οποίος απουσιάζει από τις 25/1/2024, από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ περίπου με μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE