Στα €285,8 εκαταμμύρια οι 50 μεγάλες πράξεις σε ακίνητα το 2023, οι πρώτες 9 στη Λεμεσό

Στα €285,8 εκαταμμύρια οι 50 μεγάλες πράξεις σε ακίνητα το 2023, οι πρώτες 9 στη Λεμεσό

Συνολικής αξίας €285,8 εκατομμυρίων ήταν οι 50 μεγαλύτερες σε αξία πράξεις για ακίνητα (δέκα ανά επαρχία), που ολοκληρώθηκαν στην Κύπρο το 2023, με τις 10 ακριβότερες πωλήσεις να αφορούν συνολική αξία €120,4 εκατ., εκ των οποίων οι 9 συναλλαγές αφορούσαν την πόλη και την επαρχία Λεμεσού.

Η ακριβότερη πώληση αφορούσε χωράφι στον Δήμο Λεμεσού με τιμή €22,1 εκατ., σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Ask Wire, η οποία προσθέτει ότι η άλλη επαρχία που εκπροσωπείται στην πρώτη δεκάδα είναι η Αμμόχωστος με μια συναλλαγή που αφορούσε χωράφι αξίας €9,1 εκατ.

Σύμφωνα με την Ask Wire, η δεκάδα των ακριβότερων ακινήτων της Λεμεσού πωλήθηκε έναντι €120,2 εκατ. και της Αμμοχώστου €46,4 εκατ.

Οι επαρχίες Λάρνακας και Πάφου ακολουθούν με τις δέκα πιο ακριβές τους πωλήσεις το 2023 να ανέρχονται σε €42,6 εκατ. και €41,1 εκατ., αντίστοιχα.

Πιο μικρής αξίας (€35,5 εκατ.) είναι τα δέκα πιο ακριβά ακίνητα που πωλήθηκαν τον περασμένο χρόνο στην επαρχία Λευκωσίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE