«Αν δεν ταιριάζαμε, πώς θα συμπεθεριάζαμε»: Νέο «beef» Αγαπητού-Νάνου για…τα χρώματα – «Έχεις αχρωματοψία…»

«Αν δεν ταιριάζαμε, πώς θα συμπεθεριάζαμε»: Νέο «beef» Αγαπητού-Νάνου για…τα χρώματα – «Έχεις αχρωματοψία…»

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, «alpha Καλημέρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού και στον ανταποκριτή της Πάφου, Κώστα Νάνο.

Συγκεκριμένα, γεμάτη χαμόγελο και όμορφη διάθεση, όπως είναι πάντοτε άλλωστε η Κατερίνα Αγαπητού, καλημέρισε τον Δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, λέγοντας στους τηλεθεατές πώς ταιριάζουνε τα ρούχα τους με τη γνωστή Κυπριακή έκφραση «αν δεν ταιριάζαμε, πώς θα συμπεθεριάζαμε»

«Εγώ είμαι λίγο προς το κόκκινο, εσύ είσαι στο κεραμιδί», είπε ο Νάνος, με την Κατερίνα Αγαπητού να απαντά: «ανάποδα είναι, εγώ είμαι στο κόκκινο και εσύ στο κεραμιδί»

 «Έχεις αχρωματοψία», κατέληξε ο Κώστας Νάνος συνεχίζοντας τον απολαυστικό διάλογο.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE