Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Αυτόν ψάχνουν οι Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση διάρρηξης στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες υπόπτου προσώπου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία των βάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης που έγινε στις 29/1/2024 στη Λεμεσό στη περιοχή του Τραχωνιού.

Σκοπός είναι η συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Ακρωτηρίου στο τηλέφωνο 25 96 7227 / 25 96 7233 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1443.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE