Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο - Αναφορές για ομήρους

Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο - Αναφορές για ομήρους

Εργαζόμενοι σε ένα εργοστάσιο της εταιρείας Procter & Gamble στη βορειοδυτική Τουρκία κρατούνται όμηροι από έναν ένοπλο άνδρα που φαίνεται προχώρησε σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ένας άνδρας αγνώστου ταυτότητας κρατώντας όπλο μπήκε στο εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Γκεμπζέ στην επαρχία Κοτζάελι γύρω στις 15:00, τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας), ανέφερε το Demiroren.

Αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας είναι καθ' οδόν προς το σημείο, μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE