Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο - Αναφορές για ομήρους

Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο - Αναφορές για ομήρους

Εργαζόμενοι σε ένα εργοστάσιο της εταιρείας Procter & Gamble στη βορειοδυτική Τουρκία κρατούνται όμηροι από έναν ένοπλο άνδρα που φαίνεται προχώρησε σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ένας άνδρας αγνώστου ταυτότητας κρατώντας όπλο μπήκε στο εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Γκεμπζέ στην επαρχία Κοτζάελι γύρω στις 15:00, τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας), ανέφερε το Demiroren.

Αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας είναι καθ' οδόν προς το σημείο, μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE