Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο - Αναφορές για ομήρους

Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο - Αναφορές για ομήρους

Εργαζόμενοι σε ένα εργοστάσιο της εταιρείας Procter & Gamble στη βορειοδυτική Τουρκία κρατούνται όμηροι από έναν ένοπλο άνδρα που φαίνεται προχώρησε σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ένας άνδρας αγνώστου ταυτότητας κρατώντας όπλο μπήκε στο εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Γκεμπζέ στην επαρχία Κοτζάελι γύρω στις 15:00, τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας), ανέφερε το Demiroren.

Αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας είναι καθ' οδόν προς το σημείο, μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE