LIKE ONLINE

«Ζούμε στο Matrix»: Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου με τον ουρανό που «έσβησε» απότομα - Δείτε βίντε

«Ζούμε στο Matrix»: Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου με τον ουρανό που «έσβησε» απότομα - Δείτε βίντε

Ένα περίεργο περιστατικό σε μια μικρή πόλη της Πενσυλβάνια έχει εξάψει τη φαντασία του κοινού και έχει προκαλέσει συζητήσεις για «το αν ζούμε στο Matrix» μετά τη διάδοση ενός βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον ουρανό να υφίσταται γρήγορες και δραματικές χρωματικές αλλαγές.

Στις 27 Δεκεμβρίου, οι κάτοικοι του Allenstown βίωσαν ένα εκπληκτικό γεγονός. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στους δρόμους, καθώς ο συνήθως μπλε ουρανός άρχισε να «αναβοσβήνει» έντονα.

Το φαινόμενο καταγράφηκε από πολλούς μάρτυρες, αλλά μια καταγραφή, συγκεκριμένα, συγκέντρωσε σημαντική προσοχή στο διαδίκτυο. Ένας χρήστης του TikTok βρέθηκε στη μέση του γεγονότος και μοιράστηκε ένα βίντεο στην πλατφόρμα. Το υλικό του, το οποίο παρομοίασε με μια σκηνή από ταινίες θρίλερ, δείχνει τον ουρανό να αλλάζει γρήγορα χρώματα πριν γίνει εντελώς μαύρος. Προέτρεψε τους οπαδούς του να «παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος», προσφέροντας μια πανοραμική άποψη του εκπληκτικού συμβάντος.

 

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, αφήνοντας πολλούς θεατές με δέος μπροστά στο ασυνήθιστο θέαμα. Ενώ κάποιοι ήταν σαστισμένοι και ανήσυχοι, υποθέτοντας διάφορες αιτίες πίσω από αυτή την παράξενη συμπεριφορά του ουρανού, άλλοι προσέγγισαν το περιστατικό με χιούμορ, αστειευόμενοι για τον ουρανό που φαίνεται να «σβήνει» σαν να επρόκειτο για μια δυσλειτουργική οθόνη.

Αυτό το παράξενο και οπτικά εντυπωσιακό περιστατικό προκάλεσε ένα μείγμα φόβου, απορίας και διασκέδασης. Το περιστατικό αποτελεί απόδειξη της δύναμης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ταχεία διάδοση περίεργων γεγονότων, μετατρέποντας μια τοπική παραδοξότητα σε θέμα παγκόσμιας συζήτησης και εικασιών.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top