Βοιωτία: Νεκρές δύο μοναχές μετά από φωτιά σε μοναστήρι

Βοιωτία: Νεκρές δύο μοναχές μετά από φωτιά σε μοναστήρι

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μοναστήρι στη Βοιωτία. Νεκρές εντοπίστηκαν δύο μοναχές μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στον Υψηλάντη Βοιωτίας.

Η μία εκ των δύο έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί που ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη διέμενε σε διπλανό κελί και κατέληξε πιθανόν από τις αναθυμιάσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE