Υπό κράτηση οι δύο άνδρες μετά την καταδίωξη στη Λάρνακα

Υπό κράτηση οι δύο άνδρες μετά την καταδίωξη στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον δύο ανδρών ηλικίας 28 και 40 ετών, κάτοικους  Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής 3 κιλών και 200 περίπου γραμμαρίων κάνναβης.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης 1η Φεβρουαρίου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ανέκοψαν σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 28χρονος, με συνοδηγό 40χρονο, και οι δύο κάτοικοι Λάρνακας. Ο 26χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να συγκρουστεί με προπορευόμενο λεωφορείο και με υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας και ακολούθως να ακινητοποιηθεί".

Προστίθεται ότι "σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 3 κιλών και 220 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του 40χρονου συνοδηγού, εντοπίστηκαν δύο σπρέι εκτόξευσης αερίου και ένα ρόπαλο".

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για επτά μέρες.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE