Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ζήσει την καταστροφή σε όλο το μεγαλείο της, από το Ζενίθ στο Ναδίρ»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ζήσει την καταστροφή σε όλο το μεγαλείο της, από το Ζενίθ στο Ναδίρ»

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικονομική του καταστροφή αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Αφορμή για την αναφορά αυτή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο παρουσιαστής στην ιατρική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μιλήσαμε για την ψυχική υγεία και τις διάφορες καταστροφές που παθαίνεις, κυρίως οικονομικές, ως προς το πόσο επηρεάζουν τον καθένα μας. Εάν δηλαδή παθαίνεις κατάθλιψη και γενικότερα τι μπορεί να πάθεις».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE