Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ζήσει την καταστροφή σε όλο το μεγαλείο της, από το Ζενίθ στο Ναδίρ»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ζήσει την καταστροφή σε όλο το μεγαλείο της, από το Ζενίθ στο Ναδίρ»

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικονομική του καταστροφή αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Αφορμή για την αναφορά αυτή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο παρουσιαστής στην ιατρική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μιλήσαμε για την ψυχική υγεία και τις διάφορες καταστροφές που παθαίνεις, κυρίως οικονομικές, ως προς το πόσο επηρεάζουν τον καθένα μας. Εάν δηλαδή παθαίνεις κατάθλιψη και γενικότερα τι μπορεί να πάθεις».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE