Ξυλοδαρμός 26χρονου: Χειροπέδες σε 29χρονο για την επίθεση στη Λεμεσό – Στις 6 συνολικά οι συλλήψεις

Ξυλοδαρμός 26χρονου: Χειροπέδες σε 29χρονο για την επίθεση στη Λεμεσό – Στις 6 συνολικά οι συλλήψεις

Έκτος ύποπτος, ηλικίας 29 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, από την Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού άντρα ηλικίας 26 ετών, που διαπράχθηκε στις 06 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό.

Άλλοι πέντε ύποπτοι, ηλικίας 25, 24, 22, 18 και 17 ετών, είχαν τις προηγούμενες ημέρες εντοπιστεί και συλληφθεί, στο πλαίσιο διερεύνησης της εν λόγω υπόθεσης, ενώ η Αστυνομία αναζητεί αριθμό και άλλων υπόπτων προσώπων.

Η επίθεση σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, 2024, στη Λεμεσό, όταν 26χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα 15-20 προσώπων, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE