Ξυλοδαρμός 26χρονου: Χειροπέδες σε 29χρονο για την επίθεση στη Λεμεσό – Στις 6 συνολικά οι συλλήψεις

Ξυλοδαρμός 26χρονου: Χειροπέδες σε 29χρονο για την επίθεση στη Λεμεσό – Στις 6 συνολικά οι συλλήψεις

Έκτος ύποπτος, ηλικίας 29 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, από την Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού άντρα ηλικίας 26 ετών, που διαπράχθηκε στις 06 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό.

Άλλοι πέντε ύποπτοι, ηλικίας 25, 24, 22, 18 και 17 ετών, είχαν τις προηγούμενες ημέρες εντοπιστεί και συλληφθεί, στο πλαίσιο διερεύνησης της εν λόγω υπόθεσης, ενώ η Αστυνομία αναζητεί αριθμό και άλλων υπόπτων προσώπων.

Η επίθεση σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, 2024, στη Λεμεσό, όταν 26χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα 15-20 προσώπων, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE