Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποχαιρετά τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποχαιρετά τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στο τελευταίο της γύρισμα στη «Γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Νίκο Ράικο. Έτσι, αποχωρεί από τη δραματική σειρά του MEGA, μετά από τρία χρόνια συμμετοχής.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον ρόλο της, καθώς και τους συναδέλφους της, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE