Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποχαιρετά τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποχαιρετά τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στο τελευταίο της γύρισμα στη «Γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Νίκο Ράικο. Έτσι, αποχωρεί από τη δραματική σειρά του MEGA, μετά από τρία χρόνια συμμετοχής.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον ρόλο της, καθώς και τους συναδέλφους της, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE