Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Εντάσεις ανάμεσα στου επενδυτές του Dragons’ Den ήρθε να φέρει η λάτρης της γιόγκα, Φοίβη Κυριακή, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα τόσο ο Χάρης Βαφειάς όσο και ο Δημήτρης Μάλλιος είδαν με πολύ καλό μάτι μια προοπτική συνεργασίας.

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές που δέχθηκε ο Χάρης Βαφειάς ωστόσο, τόσο από την Μαρία Χατζηστεφανή όσο και από τον Δημήτρη Μάλλιο, στάθηκαν ικανές να τον εξοργίσουν στο πλατό του Dragons’ Den. «Ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε μαζί μου! Εγώ στην κοπέλα μιλάω! Τον αν συμφωνείς ή όχι είναι άλλο θέμα, εγώ δίνω μια συμβουλή. Να τελειώσω πρώτα» αναφώνησε αρχικά, σε αυστηρό τόνο, ο πλοιοκτήτης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.