Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Εντάσεις ανάμεσα στου επενδυτές του Dragons’ Den ήρθε να φέρει η λάτρης της γιόγκα, Φοίβη Κυριακή, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα τόσο ο Χάρης Βαφειάς όσο και ο Δημήτρης Μάλλιος είδαν με πολύ καλό μάτι μια προοπτική συνεργασίας.

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές που δέχθηκε ο Χάρης Βαφειάς ωστόσο, τόσο από την Μαρία Χατζηστεφανή όσο και από τον Δημήτρη Μάλλιο, στάθηκαν ικανές να τον εξοργίσουν στο πλατό του Dragons’ Den. «Ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε μαζί μου! Εγώ στην κοπέλα μιλάω! Τον αν συμφωνείς ή όχι είναι άλλο θέμα, εγώ δίνω μια συμβουλή. Να τελειώσω πρώτα» αναφώνησε αρχικά, σε αυστηρό τόνο, ο πλοιοκτήτης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE