Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Εντάσεις ανάμεσα στου επενδυτές του Dragons’ Den ήρθε να φέρει η λάτρης της γιόγκα, Φοίβη Κυριακή, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα τόσο ο Χάρης Βαφειάς όσο και ο Δημήτρης Μάλλιος είδαν με πολύ καλό μάτι μια προοπτική συνεργασίας.

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές που δέχθηκε ο Χάρης Βαφειάς ωστόσο, τόσο από την Μαρία Χατζηστεφανή όσο και από τον Δημήτρη Μάλλιο, στάθηκαν ικανές να τον εξοργίσουν στο πλατό του Dragons’ Den. «Ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε μαζί μου! Εγώ στην κοπέλα μιλάω! Τον αν συμφωνείς ή όχι είναι άλλο θέμα, εγώ δίνω μια συμβουλή. Να τελειώσω πρώτα» αναφώνησε αρχικά, σε αυστηρό τόνο, ο πλοιοκτήτης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE