Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Dragons’ Den: «Έγιναν μπίλιες» Βαφειάς και Μάλλιος - «Εγώ δεν σε πρόσβαλα» - Βίντεο

Εντάσεις ανάμεσα στου επενδυτές του Dragons’ Den ήρθε να φέρει η λάτρης της γιόγκα, Φοίβη Κυριακή, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα τόσο ο Χάρης Βαφειάς όσο και ο Δημήτρης Μάλλιος είδαν με πολύ καλό μάτι μια προοπτική συνεργασίας.

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές που δέχθηκε ο Χάρης Βαφειάς ωστόσο, τόσο από την Μαρία Χατζηστεφανή όσο και από τον Δημήτρη Μάλλιο, στάθηκαν ικανές να τον εξοργίσουν στο πλατό του Dragons’ Den. «Ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε μαζί μου! Εγώ στην κοπέλα μιλάω! Τον αν συμφωνείς ή όχι είναι άλλο θέμα, εγώ δίνω μια συμβουλή. Να τελειώσω πρώτα» αναφώνησε αρχικά, σε αυστηρό τόνο, ο πλοιοκτήτης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE