Υπό εξαήμερη κράτηση τα δύο πρόσωπα που έκλεψαν καδένα των 10.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο

Υπό εξαήμερη κράτηση τα δύο πρόσωπα που έκλεψαν καδένα των 10.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εναντίον δύο προσώπων εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καδένας από κοσμηματοπωλείο, αξίας 10.000 ευρώ

Η καταγγελία για την κλοπή είχε γίνει στις 10 Μαΐου 2023 από την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου. Περαιτέρω εξετάσεις οδήγησαν σε μαρτυρία εναντίον 31χρονου, ο οποίος καταζητείτο μέχρι χθες Παρασκευή όταν κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου ανακόπηκε όχημα στο οποίο επέβαινε και συνελήφθη.

Μαρτυρία από φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίστηκε στη σκηνή της κλοπής από το κοσμηματοπωλείο φέρεται να προέκυψε εναντίον δεύτερου επιβαίνοντος στο όχημα, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος, επίσης συνελήφθη.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον και των δύο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE