Θα πάτε Τρόοδος; Ανοικτοί αλλά ολισθηροί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα - Οι συστάσεις της Αστυνομίας

Θα πάτε Τρόοδος; Ανοικτοί αλλά ολισθηροί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα - Οι συστάσεις της Αστυνομίας

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι στις ορεινές περιοχές, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι δρόμοι παραμένουν ολισθηροί.

Σημειώνεται ότι για σκοπούς διευκόλυνσης και ασφάλειας των επισκεπτών στο Τρόοδος, η Αστυνομια έχει προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων και οδικών ρυθμίσεων, στην περιοχή.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο. Καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook , καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στην πλατφόρμα Χ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE