Ανατράπηκε όχημα και εγκλωβίστηκε ο οδηγός - Τραυματίστηκε αστυνομικός στην προσπάθεια του να τον απεγκλωβίσει

Ανατράπηκε όχημα και εγκλωβίστηκε ο οδηγός - Τραυματίστηκε αστυνομικός στην προσπάθεια του να τον απεγκλωβίσει

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Κυριακής (04/02) στην Πάφο, όταν όχημα που οδηγούσε 76χρονος ανατράπηκε σε στην περιοχή Δρούσειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 76χρονος οδηγός φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και ο οδηγός να εγκλωβιστεί.

Για τον απεγκλωβισμό του βοήθησαν αστυνομικοί που μετέβηκαν στο σημείο, ενώ από την διαδικασία απεγκλωβισμού τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Ο 77χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE