ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο τράπερ Ricta που ξυλοκόπησε 23χρονο φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο τράπερ Ricta που ξυλοκόπησε 23χρονο φοιτητή

Σήμερα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 25χρονος τράπερ, που κατηγορείται, μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση εναντίον 23χρονου φοιτητή, πριν από μία εβδομάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού), η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο τράπερ το περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στα δικαστήρια και, αφού εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 23χρονος, που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Ο 23χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου έπεσε να κοιμηθεί, κάτι το οποίο πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξύπνησε ένιωσε έντονη αδιαθεσία, δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Βρέθηκε ότι έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top