Ολγκίν: Βλέπει Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη την Τρίτη στην Αθήνα

Ολγκίν: Βλέπει Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη την Τρίτη στην Αθήνα

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα έχει αύριο, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη συνάντηση της κ. Ολγκίν με τον κ. Γεραπετρίτη αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ., σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.