Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί σε ρωσικό πλήγμα στη Χερσώνα

Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί σε ρωσικό πλήγμα στη Χερσώνα

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και ένας ακόμα τραυματίστηκε σε ρωσικό χτύπημα στην πόλη Χερσώνα, στη νότια Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της Χερσώνας Ρομάν Μρότσκο.

«Τρεις από τους νεκρούς είναι άνδρες ηλικίας 45 και 50 ετών, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, και (η τέταρτη είναι) μία γυναίκα που βρισκόταν στον δρόμο την ώρα της επίθεσης», ανέφερε ο αξιωματούχος σε ανάρτηση στο Telegram.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE