Φωτιά σε μπαρ-εστιατόριο: Εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Άγνωστα προς το παρόν τα κίνητρα του εμπρησμού

Φωτιά σε μπαρ-εστιατόριο: Εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Άγνωστα προς το παρόν τα κίνητρα του εμπρησμού

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι έρευνες των Αρχών, σε σχέση με τη φωτιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, 6 Φεβρουαρίου, σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στη σκηνή βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέλη της Αστυνομίας, οι οποίο εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης με σκοπό τον εντοπισμό στοιχείων που θα μπορέσουν να τους οδηγήσουν στους δράστες.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα των δραστών.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στη μια 01:00 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε υποστατικό, ιδιοκτησίας 51χρονου, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', στην επαρχία Λεμεσού.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατέσβησαν με πυροσβεστήρα την φωτιά.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στον εξοπλισμό και στη γυάλινη πόρτα εισόδου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έγιναν επιτόπιες εξετάσεις και έρευνες.

Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE