«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 65 τροχαίες καταγγελίες με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις 65 τροχαίες καταγγελίες οι 31 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 1 καταγγελία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες, μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE