«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 65 τροχαίες καταγγελίες με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις 65 τροχαίες καταγγελίες οι 31 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 1 καταγγελία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες, μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE