ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χιλιάδες επωφελήθηκαν από αύξηση μισθών και καταβολή συντάξεων

Χιλιάδες επωφελήθηκαν από αύξηση μισθών και καταβολή συντάξεων

Τα αποτελέσματα της ανθρωποκεντρικής πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνηση επηρέασαν θετικά την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών μέσα από την καταβολή των μισθών και των συντάξεων του Ιανουαρίου, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ενημερώνοντας τα ΜΜΕ στο Προεδρικό Μέγαρο, ανέφερε ότι με την εφαρμογή του Διατάγματος της Κυβέρνησης για αύξηση του Εθνικού Κατώτατου μισθού στα €1.000 αυξήθηκαν οι μισθοί για 25.000 χαμηλόμισθους εργαζόμενους, ενώ με την ολοκλήρωση της επιτάχυνσης των διαδικασιών για έγκαιρη καταβολή της πρώτης πληρωμής για τη θεσμοθετημένη σύνταξη, καταργήθηκαν οριστικά οι πολύμηνες καθυστερήσεις του παρελθόντος και 6.000 νέοι συνταξιούχοι ξεκινούν να λαμβάνουν σύνταξη εντός ενός μηνός από την ημερομηνία της συνταξιοδότησής τους.

Η υλοποίηση του Προγράμματος Διακυβέρνησης συνεχίζεται με ουσιαστικά αποτελέσματα, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών που βρίσκονται στο επίκεντρο των κυβερνητικών πολιτικών, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top