Έλαβε οδηγίες από ΠτΔ για αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων στήριξης το ΥΠΟΙΚ

Έλαβε οδηγίες από ΠτΔ για αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων στήριξης το ΥΠΟΙΚ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δώσει οδηγίες στο Υπουργείο Οικονομικών για αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων στήριξης προς την κοινωνία, δήλωσε την Τρίτη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης Τύπου, στο Προεδρικό.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «ήδη έχουν δοθεί οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Υπουργείο Οικονομικών όπως αξιολογηθούν τα υφιστάμενα μέτρα στήριξης προς την κοινωνία τα οποία είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα και πριν τη λήξη της εφαρμογής τους να ληφθεί η όποια απόφαση».

Ερωτηθείς για το θέμα ενδεχόμενης αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «στόχος του ενεργειακού προγράμματος της χώρας μας είναι να μπορέσουμε να παρέχουμε στους πολίτες μας φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την ενεργειακή ακρίβεια».

Όπως είπε, «έχουμε υπ' όψιν μας το κόστος που καλούνται οι καταναλωτές και τα νοικοκυριά να καταβάλουν».

Σήμερα το απόγευμα, πρόσθεσε, ο Υπουργός Ενέργειας θα έχει την πρώτη του συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ, κατά την οποία θα συζητήσουν και αυτό το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE