ΠτΔ προς Υπ.Οικονομικών: Οδηγίες για αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων κατά της ακρίβειας

ΠτΔ προς Υπ.Οικονομικών: Οδηγίες για αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων κατά της ακρίβειας

Οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Υπουργείο Οικονομικών όπως αξιολογηθούν τα υφιστάμενα μέτρα στήριξης προς την κοινωνία τα οποία είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα και πριν τη λήξη της εφαρμογής τους, να ληφθεί η όποια απόφαση.

Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ερωτηθείς για το θέμα της ενδεχόμενης αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει υπόψη το κόστος που καλούνται οι καταναλωτές, να καταβάλουν.

Το θέμα της αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης που είχε το απόγευμα ο Υπουργός Ενέργειας, με το νέο ΔΣ της ΑΗΚ.

Η ΑΗΚ ζήτησε από τη ΡΑΕΚ αύξηση ύψους 6% στα τιμολόγια κατανάλωσης ηλεκτρισμού, για το 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE