ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Εργάζονταν παράνομα σε ξενοδοχείο ενώ είχαν και πλαστά έγγραφα

Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Εργάζονταν παράνομα σε ξενοδοχείο ενώ είχαν και πλαστά έγγραφα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τριών γυναικών, ηλικίας 60, 53 και 39 ετών.

Εναντίον και των τριών γυναικών, διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, παράνομης απασχόλησης, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου, διενήργησαν χθες έλεγχο σε ξενοδοχειακή μονάδα στην επαρχία Πάφου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν να εργάζονται στην εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα οι πιο πάνω γυναίκες, οι οποίες μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, μετά από έλεγχο που διενήργησε λειτουργός της Υπηρεσίας Πάταξης Αδήλωτης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, διαπιστώθηκε, ότι και οι τρεις γυναίκες είχαν πραγματοποιήσει εγγραφές στο σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων με στοιχεία (εθνικότητα) διαφορετικά από τα πραγματικά τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top