Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Εργάζονταν παράνομα σε ξενοδοχείο ενώ είχαν και πλαστά έγγραφα

Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Εργάζονταν παράνομα σε ξενοδοχείο ενώ είχαν και πλαστά έγγραφα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τριών γυναικών, ηλικίας 60, 53 και 39 ετών.

Εναντίον και των τριών γυναικών, διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, παράνομης απασχόλησης, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου, διενήργησαν χθες έλεγχο σε ξενοδοχειακή μονάδα στην επαρχία Πάφου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν να εργάζονται στην εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα οι πιο πάνω γυναίκες, οι οποίες μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, μετά από έλεγχο που διενήργησε λειτουργός της Υπηρεσίας Πάταξης Αδήλωτης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, διαπιστώθηκε, ότι και οι τρεις γυναίκες είχαν πραγματοποιήσει εγγραφές στο σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων με στοιχεία (εθνικότητα) διαφορετικά από τα πραγματικά τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.