Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Εργάζονταν παράνομα σε ξενοδοχείο ενώ είχαν και πλαστά έγγραφα

Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Εργάζονταν παράνομα σε ξενοδοχείο ενώ είχαν και πλαστά έγγραφα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τριών γυναικών, ηλικίας 60, 53 και 39 ετών.

Εναντίον και των τριών γυναικών, διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, παράνομης απασχόλησης, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου, διενήργησαν χθες έλεγχο σε ξενοδοχειακή μονάδα στην επαρχία Πάφου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν να εργάζονται στην εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα οι πιο πάνω γυναίκες, οι οποίες μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, μετά από έλεγχο που διενήργησε λειτουργός της Υπηρεσίας Πάταξης Αδήλωτης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, διαπιστώθηκε, ότι και οι τρεις γυναίκες είχαν πραγματοποιήσει εγγραφές στο σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων με στοιχεία (εθνικότητα) διαφορετικά από τα πραγματικά τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE