Πέντε νεκροί και 31 τραυματίες από κατολίσθηση στις Φιλιππίνες

Πέντε νεκροί και 31 τραυματίες από κατολίσθηση στις Φιλιππίνες

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 31 τραυματίστηκαν εξαιτίας κατολίσθησης που έθαψε δυο λεωφορεία και σπίτια έπειτα από ισχυρή βροχόπτωση σε ορεινή περιοχή στις νότιες Φιλιππίνες, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η κατολίσθηση έπληξε τη νύχτα χωριό στο οποίο λειτουργούν μεταλλεία, στην επαρχία Νταβάο ντε Όρο, στη νήσο Μιντανάο, παγιδεύοντας τουλάχιστον 28 ανθρώπους μέσα σε δυο λεωφορεία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπεύθυνος για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στην επαρχία, ο Έντουαρντ Μακαπίλι, διευκρινίζοντας πως οκτώ κατάφεραν να ξεφύγουν.

 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού εξέφρασε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μετά τη συνάντησή της με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.