Πέντε νεκροί και 31 τραυματίες από κατολίσθηση στις Φιλιππίνες

Πέντε νεκροί και 31 τραυματίες από κατολίσθηση στις Φιλιππίνες

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 31 τραυματίστηκαν εξαιτίας κατολίσθησης που έθαψε δυο λεωφορεία και σπίτια έπειτα από ισχυρή βροχόπτωση σε ορεινή περιοχή στις νότιες Φιλιππίνες, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η κατολίσθηση έπληξε τη νύχτα χωριό στο οποίο λειτουργούν μεταλλεία, στην επαρχία Νταβάο ντε Όρο, στη νήσο Μιντανάο, παγιδεύοντας τουλάχιστον 28 ανθρώπους μέσα σε δυο λεωφορεία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπεύθυνος για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στην επαρχία, ο Έντουαρντ Μακαπίλι, διευκρινίζοντας πως οκτώ κατάφεραν να ξεφύγουν.

 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE