Χάθηκαν τα ίχνη δύο 17χρονων - Βοηθήστε να εντοπιστούν - Δείτε φωτογραφίες

Χάθηκαν τα ίχνη δύο 17χρονων - Βοηθήστε να εντοπιστούν - Δείτε φωτογραφίες

Δίο ελλείποντα πρόσωπα ηλικίας 17 ετών ψάχνει η Αστυνομία.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του AHMED HAYDE BILE, 17 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από χθες 06/02/2024.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.84μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του FARHAN ABDIRAHMAN, 17 ετών, από τη Σομαλία, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από σήμερα 07/02/2024.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.81μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE