Ανατράπηκε μπετονιέρα που εκτελούσε εργασίες σε δρόμο – Η κατάσταση υγείας του οδηγού

Ανατράπηκε μπετονιέρα που εκτελούσε εργασίες σε δρόμο – Η κατάσταση υγείας του οδηγού

Ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 7/2 σε εργοτάξιο όπου ανατράπηκε μπετονιέρα.

Συγκεκριμένα, στο εργοτάξιο του νέου δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός μπετονιέρας απώλεσε τον έλεγχό της.

Το όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε. Φαίνεται ότι το σημείο ήταν ολισθηρό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE