Ανατράπηκε μπετονιέρα που εκτελούσε εργασίες σε δρόμο – Η κατάσταση υγείας του οδηγού

Ανατράπηκε μπετονιέρα που εκτελούσε εργασίες σε δρόμο – Η κατάσταση υγείας του οδηγού

Ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 7/2 σε εργοτάξιο όπου ανατράπηκε μπετονιέρα.

Συγκεκριμένα, στο εργοτάξιο του νέου δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός μπετονιέρας απώλεσε τον έλεγχό της.

Το όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε. Φαίνεται ότι το σημείο ήταν ολισθηρό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE