Εργασίες απόψε στην έξοδο Αλάμπρας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες απόψε στην έξοδο Αλάμπρας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες ασφαλτοστρώσεων θα εκτελούνται απόψε μεταξύ τις 21:00 μέχρι και τις 05:00 τα ξημερώματα αύριο στην έξοδο της Αλάμπρας (F160) προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού (Συνδετική οδός Β001 – Α001 Αλάμπρα).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για την τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο Σιάς - Μοσφιλωτής.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE