Μπήκε από ξύλινο παράθυρο και έκλεψε τις εισφορές πιστών από ιερωμένο - Χειροπέδες σε 25χρονο καταζητούμενο  

Μπήκε από ξύλινο παράθυρο και έκλεψε τις εισφορές πιστών από ιερωμένο - Χειροπέδες σε 25χρονο καταζητούμενο   

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής σε γραφείο εκκλησίας στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, στις 3 Φεβρουαρίου 2024. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 2 και 3 Φεβρουαρίου 2024, άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο, που βρίσκεται δίπλα από εκκλησία στην Πάφο και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου. Εναντίον του εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και έρευνας της κατοικίας του.

Στις 6 Φεβρουαρίου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μετέβησαν στην οικία του 25χρονου, όπου διενήργησαν έρευνα, στην παρουσία της 24χρονης συζύγου του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα τιμαλφή και χρηματικό ποσό ύψους €4,705. Η 24χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 25χρονος, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην Πάφο και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος.

Το πρωί σήμερα 25χρονος και 24χρονη οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης διάρκειας πέντε ημερών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE