Τραγωδία στα κατεχόμενα: «Έσβησε» 2χρονο αγοράκι – Νοσηλευόταν στην εντατική με ψηλό πυρετό  

Τραγωδία στα κατεχόμενα: «Έσβησε» 2χρονο αγοράκι – Νοσηλευόταν στην εντατική με ψηλό πυρετό   

Τραγωδία στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον Τουρκοκυπριακό Τύπο, Haber kibris, έχασε τη ζωή του 2χρονο αγοράκι, αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Ο 2χρονος Kadir Erkin Dağlar, μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Κρατικού Νοσοκομείου Burhan Nalbantoğlu στις 4 Φεβρουαρίου, γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα με υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το 2χρονο αγοράκι νοσηλευόταν στην εντατική. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, «έσβησε» την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Από τη σορό του λήφθηκαν δείγματα αίματος και ιστών ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.