Τραγωδία στα κατεχόμενα: «Έσβησε» 2χρονο αγοράκι – Νοσηλευόταν στην εντατική με ψηλό πυρετό  

Τραγωδία στα κατεχόμενα: «Έσβησε» 2χρονο αγοράκι – Νοσηλευόταν στην εντατική με ψηλό πυρετό   

Τραγωδία στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον Τουρκοκυπριακό Τύπο, Haber kibris, έχασε τη ζωή του 2χρονο αγοράκι, αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Ο 2χρονος Kadir Erkin Dağlar, μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Κρατικού Νοσοκομείου Burhan Nalbantoğlu στις 4 Φεβρουαρίου, γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα με υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το 2χρονο αγοράκι νοσηλευόταν στην εντατική. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, «έσβησε» την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Από τη σορό του λήφθηκαν δείγματα αίματος και ιστών ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE