Βρέθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς αίσιο τέλος – Χτύπησαν 22χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Βρέθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς αίσιο τέλος – Χτύπησαν 22χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπής οχήματος, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 1:00 τα μεσάνυχτα, πρόσωπο Συριακής καταγωγής μετέβη στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό και κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον χτύπησαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο, αφού συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με τον 22χρονο, η συζήτηση κατέληξε σε καυγά ενώ τρία πρόσωπα του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και εγκατέλειψαν την σκηνή με το όχημά του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στη μύτη και κακώσεις στο σώμα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το όχημα του 22χρονου εντοπίστηκε κοντά στο σημείο του διαπληκτισμού.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE