Παραιτήθηκε ο Καπνουλλάς - Ποιος αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών

Παραιτήθηκε ο Καπνουλλάς - Ποιος αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ανακοινώνει τον τερματισμό του αναπληρωτικού διορισμού του κ. Ιωάννη Καπνουλλά στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Ο κ. Καπνουλλάς υπέβαλε γραπτώς την παραίτησή του στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Μάριο Χαρτσιώτη για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Χαρτσιώτης υπέβαλε σύσταση στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για τερματισμό του διορισμού κ. Καπνουλλά ως Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Μετά από εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας έχει προβεί στον αναπληρωτικό διορισμό του Αστυνόμου Α’ κ. Χαράλαμπου Φιλιππίδη στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών με ισχύ από σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2024 έως 2 Ιουνίου 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE