Στη φυλακή 43χρονος για μεταφορά μεταναστών - Οδηγούσε βάρκα με 8 άτομα επιβάτες - Πόσο θα «κάτσει» μέσα

Στη φυλακή 43χρονος για μεταφορά μεταναστών - Οδηγούσε βάρκα με 8 άτομα επιβάτες - Πόσο θα «κάτσει» μέσα

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άντρα ηλικίας 43 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη μεταφορά αριθμού παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμιση ετών, για τη μεταφορά οκτώ μεταναστών, διά υδάτινης οδού, με μη ασφαλές ή υπερφορτωμένο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, στις 28 Οκτωβρίου, 2023.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που είχαν εξασφαλιστεί κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο 43χρονος ήταν ο πλοηγός της βάρκας, μήκους πέντε μέτρων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE